21.11.2024
14:00
EN

Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği Resmi Gazetede Yayımlanmıştır.

Sayın Üyemiz;

Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği (No: 2020/7) 22 Nisan 2020 Tarih 31107 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Bal arısı (Apis mellifera) tarafından üretilen balın tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, hazırlanması, işlenmesi, depolanması, nakledilmesi ve piyasaya arz edilmesi aşamalarında taşıması gereken özellikleri belirten Tebliğ metnine ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

22.04.2020

 

Geri dön

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerez kullanılmaktadır. Çerezleri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi için Çerez Politikamız’ı ziyaret edebilirsiniz. Çerez kullanım tercihinizi belirtiniz: