Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği Resmi Gazetede Yayımlanmıştır.
Sayın Üyemiz;
Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği (No: 2020/7) 22 Nisan 2020 Tarih 31107 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.
Bal arısı (Apis mellifera) tarafından üretilen balın tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, hazırlanması, işlenmesi, depolanması, nakledilmesi ve piyasaya arz edilmesi aşamalarında taşıması gereken özellikleri belirten Tebliğ metnine ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.
22.04.2020
Bilgi Bankası
- Pamuk Randıman ve Fire Oranları
- İstatistikler
- Projeler
- Rekolte Raporları
- Coğrafi İşaretler
- Mevzuat
- AB Tarım Bilgi Masası
- Hukuki ve Mali Danışmanlık
- Duyuru Arşivi
- Raporlar
- Makaleler
- Yayın Listesi
- Kütüphane
- Piyasa Yorumları
- İTB Logolar
- Form ve Dilekçeler
- Uluslararası İlişkiler
- Türkiye Pamuk Lif Kalite Veritabanı
- E-Bülten Aboneliği
- E-Bülten Arşivi
- Sık Sorulan Sorular
- İzmir Hakkında
- Faydalı Linkler