25.04.2024

Devlet destekli ticari alacak sigortası yeni düzenlemeleri içeren karşılaştırma tablosu

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan yazıda; 25 Mart 2020 tarih ve 31079 sayılı Resmi Gazetede “Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik devlet destekli ticari alacak sigortası tarife ve talimat tebliğinde değişiklik yapılmasına dair tebliğin yayımlandığı ve Tebliğ ile birlikte devlet destekli alacak sigortası sistemini yaygınlaştırmak ve maliyetleri düşürmenin amaçlandığı bu nedenle de konuya ilişkin yeni düzenlemeleri içeren karşılaştırma tablosunu hazırladıkları belirtilmektedir.

Tebliğ ve Karşılaştırma Tablosuna Ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

10.04.2020