25.04.2024

Natürel Tiftik Satışı Hk.

Sayın Üyemiz,

S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinden alınan 18 Aralık 2019 tarih ve 21948 sayılı yazı ile Birliğin depolarında mevcut stoklarıyla sınırlı takriben 108 Ton 2019 yılı mahsulü natürel tiftiğin, 40 Ton'luk partiler halinde zincirleme olarak açık artırma yoluyla seanslar halinde satışa sunulacağı Borsamıza bildirilmiştir.

Yazıdan devamla; açık artırma, 7 Ocak 2020 Salı günü saat 11.00'de Macun Mahallesi 171. Sok. No:4 Yenimahalle/ ANKARA adresindeki Ankara Ticaret Borsası'nda yapılacaktır.

Satış gerçekleşmediği takdirde 21 Ocak 2020 Salı günü aynı yer ve saatte tekrarlanacaktır.

İhaleye iştirak edebilmek için iştirakçilerin teminatlarına ilişkin belgeyi bir gün önceden veya aynı gün ihale başlamadan önce Tiftik Birlik Genel Müdürlüğü Mali ve İdari İşler Müdürlüğüne tevdi ve teslim etmiş olmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen Birliğin Ticaret ve İşletme Müdürlüğü ile irtibate geçiniz.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

23.12.2019