23.04.2024

Natürel Tiftik Satışı Hk.

Sayın Üyemiz,

S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nden alınan 17.10.2019 tarih ve 21768 sayılı yazı ile Birlik depolarında mevcut 40.000 kg (40 Ton) 2019 yılı mahsulü natürel tiftiği açık artırma usulü ile satışa sunulacağı bildirilmiştir.

Yazıdan devamla, satışın (40 tonun) tamamı için tek seansta gerçekleştirileceği iletilmiştir.

Açık artırma 5 Kasım 2019 tarihinde Salı günü saat 11:00'da Macun Mah. 171. Sok. no:4 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Ankara Ticaret Borsası'nda yapılacaktır.

Satış gerçekleşmediği takdirde 19 Kasım 2019 tarihinde Salı günü aynı saat ve aynı adreste tekrarlanacaktır.

İhaleye iştirak edebilmek için iştirakçilerin teminatına ilişkin belgeyi bir gün önceden veya aynı gün ihale başlamadan önce Tiftik Birlik Genel Müdürlüğü Mali ve İdari İşler Müdürlüğüne tevdi ve teslim etmiş olmaları gerekmektedir.

Satış şartnamesi ve diğer konularda daha fazla bilgi almak isteyen üyelerimiz Birliğin Ticaret ve İşletme Müdürlüğü ile iletişime geçebilirler.

Bilgilerinize sunarız.

28.10.2019