28.03.2024

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Duyurusu

Sayın Üyemiz;

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nden alınan 04.07.2019 tarih ve 2019/251 sayılı yazıda; Gıda Mühendislerinin serbest veya bir firmada çalışabilmeleri için ilgili meslek odasına üye olma ve üyelik şartlarını yerine getirme zorunlulukları olduğu hususunda 6235 sayılı TMMOB Kanunu hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Söz konusu Kanun çerçevesinde; Üye firmalarımızın bünyelerinde çalıştıracakları gıda mühendislerinden ilgili TMMOB Gıda Mühendisleri Odasına üye olduklarına dair belge istemeleri, halihazırda istihdam edilen gıda mühendislerinin ise oda kayıtlarının sorgulanması gereği hususunda Borsamıza iletilen yazıyı EK’te bilgilerinize sunarız.

EK         : TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi 2019/251 sayılı yazısı

10.07.2019