26.04.2024

46 Bağdat Uluslararası Fuarı Milli Katılım Duyurusu Hk.

Sayın Üyemiz,

Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nden alınan yazıda, “46. BAĞDAT ULUSLARARASI FUARI”nın; 1-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Irak/Bağdat'ta Türkiye milli katılımı T.C. Ticaret Bakanlığı'nın görevlendirmesi ile bu yıl Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu fuara ilişkin, T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın 2017/4 sayılı Yurt Dışı Fuar Katılımlarının Desteklenmesine ilişkin Tebliğ çerçevesinde katılım bedelinin yaklaşık %50'si 71.000'TLye kadar destek kapsamında olduğu belirtilmektedir. Katılım bedeli tahmini 310 US$/M2 olduğu ve katılım bedeline fuar alanı yer kirası, stand kurulumu (konstrüksiyon), stand temizlik hizmetleri, m2 baz alınarak belli sayıda ücretsiz giriş kartı, katalog giriş bedeli dahil olduğu belirtilirken nakliye talep eden firmaların online başvuru formunda belirtmeleri durumunda nakliye fiyatının katılım bedeline ilave edileceği ifade edilmektedir.

Fuarda, her türlü ürün ve hizmetin sergilenmesine imkan sağlandığı bildirilmiştir. Fuarda direk satış yapılabildiği ifade edilmektedir. Fakat buna ilişkin tüm vergiler vb. katılımcı firmanın kendisi tarafından karşılanacağı belirtilmiştir. Fuara katılmak isteyen üyelerimizin en geç 20 Haziran 2019 tarihine kadar online başvuru yapmaları gerektiği belirtilmiştir.

Ön Başvuru için SON TARİH: 20 Haziran 2019

Online Başvuru Formu : https://forms.gle/mAM7pkzqpA1ZZArx9