25.04.2024

İspanya’da Yatırım Fırsatları ve İş Ortamı, 16 Mayıs 2019, İstanbul

Sayın Üyemiz,

DEİK’ten alınan yazıda, İspanyol AVCO Hukuk Bürosu, Göğüş Hukuk Bürosu ve İspanya’nın İstanbul Ticaret Müşavirliği işbirliği ve DEİK Türkiye - İspanya İş Konseyi desteğiyle 16 Mayıs 2019 Perşembe günü Point Hotel Barbaros’ta “İspanya’da Yatırım Fırsatları ve İş Ortamı” toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu toplantıda İspanya’da firma kurmak, yatırım ve iş fırsatları değerlendirilecek olup program kapsamında İspanya’nın İstanbul Ticaret Müşaviri Lourdes Cuevas Riaño konuşmacı olarak yer alacaktır.

İspanya ile iş yapan ve yatırım gerçekleştirmeyi planlayan firmaların bir araya geleceği söz konusu toplantıya katılmak isteyen firma temsilcilerinin en geç  15 Mayıs 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar katılım başvurularını iletmeleri gerekmektedir.

Ek: Taslak program

L.C.V.
Sn. Sevgi Keleş, Göğüş Hukuk,
(sevgi.keles@goguslaw.com, 0533 771 00 84)