28.03.2024

Collusion Konferansı 20-23 Mayıs 2019 tarihlerinde Toronto'da

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden aldığımız yazıda; 20-23 Mayıs 2019 tarihlerinde Toronto'da 25 bin kişinin, 120 ülkeden 1000'i aşkın startup şirketinin ve yatırımcıların katılımıyla "Collusion" isimli yüksek teknoloji konferansı düzenleneceği belirtilmektedir.

Avrupa'da "Web Summit", Kuzey Amerika'da ise "Collusion" ismiyle düzenlenecek etkinliklerin dünyadaki en önemli yüksek teknoloji konferanslarından birini teşkil etmekte olduğu, daha önce ABD'de yapıldığı ve bu defa da Toronto'nun üç yıl süreyle konferansa ev sahipliği yapacağı.

Ayrıca, konferansın düzenleyicisi ve ev sahibi olan Toronto Belediyesinin, 5 Nisan 2019 tarihine kadar katılım bilgilerini iletecek ülke heyetlerine ücretsiz 50 giriş kartı tahsis edeceği belirtilerek;

Söz konusu konferansa ilişkin bilgilere Birliğin web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı alıntdaki "Uluslararası İş İmkanları / Yurtdışı Etkinlikler" alt başlığı altından ulaşabileceğiniz belirtilmektedir.

Ayrıntılar için lütfen TIKLAYINIZ.

21.03.2019