19.04.2024

İİT Üyesi Ülkeler için 16.Ticaret Fuarı

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda, Irak Cumhuriyeti Başbakanı Dr.Adil Abdul Mahdi’nin himayelerinde,Irak Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ,İslami Ticareti Geliştirme Merkezi ve Fuarlar ve Ticari Hizmetler Genel Şirketi’nin işbirliğinde,İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkeleri arasında ekonomik işbirliğinin gelişimini amaçlayan,”İİT Üyesi Ülkeler için 16.Ticaret Fuarı’nın 07-13 Nisan 2019 tarihleri arasında Uluslararası Bağdat Fuar Alanı’nda düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuara ilişkin detaylı bilgiye aşağıda iletişim bilgileri verilen kurumlar ile irtibata geçilerek ulaşmak mümkün olup,Fuar’a ilişkin tanıtım broşürü TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları” bölümünde yer almaktadır.

Ministry of Trade, State Company for Iraqi Fairs and Commercial Services

Baghdad Al-Mansour