26.04.2024

İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli'nin İzmir Ekonomi Zirvesi Konuşma ve Sunumu

İzmir Ekonomi Zirvesi, T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ve İzmir iş dünyasının iştirakiyle 24 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

İzmir Ticaret Borsası, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası ve Ege İhracatçı Birlikleri'nin ortak organizasyonunda düzenlenen İzmir Ekonomi Zirvesi’nde İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli’nin gerçekleştirmiş olduğu konuşmayı ve görsel sunumu aşağıda verilen linkten ulaşmak mümkündür.

İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli'nin konuşma metni için tıklayınız.

İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli'nin görsel sunumu için tıklayınız.

(Sunumu açmak için indirilecek "rar" uzantılı dosyada "eko-zirvekk" isimli dosya içerisindeki "Prezi.exe" isimli dosyayı çalıştırıbilirsiniz.Sunumun yüklenmesi zaman alabilir.)

25.07.2014