29.03.2024

2018/2019 Sezonu Ege Bölgesi Kuru İncir Rekolte Tahmini

Sayın Üyemiz,

2018/2019 Sezonu Ege Bölgesi Kuru İncir Rekolte Tahmin çalışması tamamlanmış olup sonuçlar yapılan mutabakat sonrası kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Rekolte heyetinin çalışmasına göre 80 bin ton olarak tahmin edilen incir rekolte çalışması bu yıl İzmir Ticaret Borsası Koordinatörlüğünde, Ege İhracatçı Birlikleri, Aydın Ticaret Borsası ve Tariş İncir Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Ortaklığında, Tarım ve Orman Bakanlığı İzmir ve Aydın İl Müdürlükleri, Erbeyli İncir Araştırma Enstitüsü ve Aydın Ziraat Odalarının katkılarıyla gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu rekolte çalışmasının detaylı raporu için tıklayınız.

16.08.2018