26.10.2024

BEST For Energy Zirvesi Daveti

T.C. İzmir Kalkınma Ajansı'ndan alınan yazıda; İzmir Kalkınma Ajansı ve Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ENSİA) ortaklığıyla, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali iş birliği çerçevesinde finanse edilerek, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında yürütülen BEST For Energy Projesi'nin 2023 yılında başarı ile tamamlandığı ifade edilmektedir.

BEST For Energy Projesi kapsamında 2023 yılında ilki gerçekleştirilen BEST For Energy Zirvesi'nin ikincisinin 17-18 Ekim 2024 tarihlerinde İzmir İktisat Kongre Merkezi'nde düzenleneceği iletilmektedir.

BEST For Energy Zirvesi II. Uluslararası Konferansı kapsamında, temiz enerji ve temiz teknolojiler sektöründe kümelenmenin önemi, küresel tedarik zinciri konularında ülkemiz ve dünyada yaşanan gelişmeler ve sorunların paylaşılacağı oturumlar düzenlenecek ayrıca Yeşil Kariyer Günü etkinlikleri ile genç yeteneklerin sektör temsilcileriyle buluşması sağlanacaktır.

Program ve kayıt formu için TIKLAYINIZ .

İzmi Ticaret Borsası

10.10.2024