26.10.2024

Küba Cumhuriyeti ile İş Yapma Toplantısı & B2B Görüşmeleri

İzmir Ticaret Odası'ndan alınan yazıda (İZTO); Küba Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Alejandro Francisco Diaz Palacios’un katılımı ile 2 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 10:30’da İzmir Ticaret Odası’nda (İZTO) “Küba Cumhuriyeti ile İş Yapma Toplantısı & B2B Görüşmeleri”nin düzenleneceği iletilmektedir. Toplantıda Küba Ticaret Odası Genel Sekreteri tarafından Küba Cumhuriyeti ile iş yapma ve iş geliştirme fırsatlarına ilişkin bir sunum gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılan firmalar; inşaat, metal, PVC, mermercilik, elektrikli bisikletler, motorlu taşıtlar ve yedek parçalar, gıda, tarım ve hayvancılık ürünleri, kara ve hava yük taşımacılığı, IT sektörü ile dış ticaret alanlarında Küba firmaları ile ikili iş görüşmeleri yapma imkanı bulabilecektir.

İrtibat için;

Zeynep Küheylan