26.10.2024

İzmir Kaynak Verimliliği Merkezi Fizibilitesi

Sayın Üyemiz,

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından yürütülen İzmir Endüstriyel Simbiyoz Projesi kapsamında  işletmelere; kaynak verimliliği, endüstriyel simbiyoz, dijital dönüşüm, temiz enerji ve karbon yönetimi alanlarında teknik destek, eğitim, danışmanlık ve iş birliği hizmetleri sunacak İzmir Kaynak Verimliliği Merkezi'nin kurulması hedeflenmektedir.

Fizibilite hazırlık çalışmaları devam eden merkezin, yapısının ve hizmet içeriklerinin belirlenmesi amacıyla online bir anket yapılmaktadır.

Anket, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından yürütülen ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) iş birliğiyle, İzmir'deki işletmelere kaynak verimliliğini artırmaya yönelik teknik destek, eğitim, danışmanlık ve iş birliği gibi hizmetler sunacak bir merkezin kurulmasına yönelik fizibilite çalışmasının bir parçasıdır.

Amaç, kaynak verimliliği ve endüstriyel simbiyoz, dijital dönüşüm, temiz enerji ve karbon yönetimi gibi alanlarda ihtiyaç duyulan hizmetleri sunacak olan bu merkezin yapısını ve işleyişini şekillendirmektir. Bu doğrultuda, İzmir ve çevresindeki işletmelerin ve ilgili kurumların görüşlerini almak, ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve bu merkezin etkinliğini en üst düzeye çıkarmak hedeflenmektedir. Vereceğiniz yanıtlar, merkezin hizmet içeriklerini ve odak alanlarını belirlemede önemli bir rol oynayacaktır.

Ankete ulaşmak için TIKLAYINIZ .

27.08.2024