26.10.2024

Bilgilendirme Webinarı Hk.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliğinde gerçekleştirilecek Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Çağrısı ve Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi / Finansman Programı Bilgilendirme Webinarında; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen “Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Çağrısı” ve “Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi/Finansman Programı” hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirilecek olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Katılım ücretsizdir.

Seminere katılım adresi: https://tobb-org.zoom.us/j/92406260437?pwd=Ar91dz7AntdqWX8Z7Owt4saisFY4L1.1

(Şifre: 538862)

Program:

10:00 – 10:15 Açılış Konuşmaları
                         TOBB Temsilcisi
                         Abdullah BAŞAR - Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü

10:15 – 11:15 Yükselen Yenilikçi Teknolojiler Çağrısı ve Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi/Finansman Programı Sunumları
                         Nazlı SAYLAM BÖLÜKBAŞ
                         Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Program Yönetimi Daire Başkanı