16.07.2024

Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Muhtemel STA Anketi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Türkiye ile Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) arasında Serbest Ticaret Anlaşması imzalanması amacıyla KİK tarafı ile mal ticareti, hizmet sektörleri, dijital ticaret ve yatırım alanlarında resmi müzakere sürecinin başlatılmasının öngörüldüğü belirtilmektedir.

Yazıda, müzakerelere hazırlık teşkil etmesi açısından özel sektörün görüşlerinin alınmasını teminen yazıda bağlantı bilgileri yer alan ve 31.07.2024 tarihine kadar açık kalacak anketlerin muhtelif iletişim kanalları ile kapsamlı bir şekilde duyurulması talep edilmektedir.

Anket Bağlantı Bilgileri:

12.07.2024