16.07.2024

''Yeşil Dönüşüm ve Karbon Ticareti Paneli''ne Davetlisiniz

Sayın Üyemiz,

25 Temmuz 2024 tarihinde Borsamız organizasyonunda 10:00 – 12:00 saatleri arasında İzQ Girişimcilik Merkezi, 2. kat Flex Toplantı Odası'nda “Yeşil Dönüşüm ve Karbon Ticareti Paneli” düzenlenecektir.

Konuşmacılar:

• Prof. Dr. Nuri AZBAR, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi, “Yeşil Dönüşüm; AB Yeşil Mutabakatı ve Karbon Ayak İzi”
  • Dr. Tolga UYSAL, Deriva Danışmanlık ve Eğitim Kurucu Yöneticisi, “Karbon Piyasaları ve Emisyon Ticaret Sistemi”
  • Burcu Başaran, MBc Sürdürülebilirlik Danışmanlık Hizmetleri Kurucu Ortak, “Sürdürülebilirlik Raporlaması”
  • Prof. Dr. Coşkun KÜÇÜKÖZMEN, İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finans Öğretim Üyesi, “Yeşil Finansman Uygulamaları”

Kayıt için TIKLAYINIZ .

Panel üyelerimize ücretsizdir.

Katılım için kayıt zorunludur.

Lokasyon;

Akdeniz Mah. Cumhuriyet Bulvarı No:120, 35210 Konak/İZMİR