18.07.2024

“Özbekistan Ticaret ve Yatırım Fırsatları” Toplantısına Davetlisiniz

Sayın Üyemiz,

Borsamız, İzmir Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayi Odası iş birliğinde, Özbekistan’ın yabancı yatırımcılara sunduğu fırsatlar, devlet desteklerinin üyelerimize aktarılması ve ticaret olanaklarının geliştirilmesi amacıyla 12 Temmuz 2024 tarihinde 10.30-12.30 saatleri arasında İZTO Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda (-2. Kat) “Özbekistan Ticaret ve Yatırım Fırsatları” toplantısı düzenlenecektir.

Özbekistan Navoi Ili Valisi ve Vali Yardımcıları, Navoi Bölgesi Yatırım, Sanayi ve Ticaret Dairesi Başkanı, Özbekistan-Türkiye Ticaret Evi Başkanı’nın katılımıyla İş İnsanlarının da yer aldığı 24 kişilik Özbek heyeti çerçevesinde, Özbekistan’daki potansiyel yatırım sektörleri, Özbekistan ile İzmir arasındaki ticaret fırsatları değerlendirilecektir.

Programı ekte sunulmakta olan toplantımıza katılmak isteyen Üyelerimizin 11 Temmuz 2024 tarihine kadar https://izto.org.tr/tr/ft/ozbekistan linkinde yer alan katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Katılımınızı dileriz.

İzmir Ticaret Borsası