18.07.2024

İthalat Kontrol Sistemi 2 (ICS2)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Avrupa Birliği İthalat Kontrol Sistemi'nin (ICS2) üçüncü sürümü ve anılan sürüme ilişkin olarak Avrupa Komisyonu tarafından Türk ticaret erbabına yönelik 4 Nisan 2024 tarihinde bir webinar gerçekleştirildiği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu webinara ilişkin bilgilendirme metni ile sık sorulan sorular ve cevaplarının da yazı ekinde iletildiği belirtilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

İzmir Ticaret Borsası

04.07.2024