18.07.2024

TOBB Ticaret Merkezi Chicago Projesi Tanıtım Etkinliği

Borsamız, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Ege İhracatçı Birlikleri ortaklığında, TOBB’un iştirak firması TOBB Ticaret Merkezleri (TTM) A.Ş. tarafından 11 Temmuz 2024 Perşembe günü 09:30 - 12:30 saatleri arasında İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) düzenlenecek olan “TOBB Ticaret Merkezi Chicago Projesi Tanıtım Etkinliği” gerçekleşecektir.

Etkinlikte, ABD’ye ihracat gerçekleştirmeyi hedefleyen Türk firmalarına, ticari çözüm ortağı olarak; TOBB Ticaret Merkezleri A.Ş’nin sunmuş olduğu hukuki, mali, mevzuat desteği hususlarında ve pazara giriş sürecinde ihtiyaç duyulan kapıdan kapıya lojistik, depolama hizmetleri konularında TTM A.Ş. Genel Müdürü Volkan Palaz tarafından bilgiler aktarılacaktır.

11 Temmuz 2024, İZTO Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda ( -2. Kat ) gerçekleşecektir.

Program

09.30 Kayıt

10.00-10.30 Açılış Konuşmaları

Jak ESKİNAZİ, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı