30.06.2024

Etki Yatırımı Forumu, İzmir

Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş.'den iletilen yazıda (TARKEM); TARKEM ve EYDK iş birliğiyle 7 Haziran 2024 Cuma günü Kemeraltı’nda Tarihi Akın Pasajı'nda gerçekleşecek olan Etki Yatırımı Forumu/İzmir hakkında program ve detaylar paylaşılmaktadır.

İzmir’de ilk kez gerçekleşecek olan etkinlikte Etki Yatırımı, Uluslararası ve Ulusal Perspektifte Yer Odaklı Etki Yatırımları, Etki ve Etik, Yatırımcı Gözünden Etki: Etki Yatırımı Hikayeleri, İş Dünyasında Dönüşüm: Etki Ölçümü ve Yönetimi konuları ele alınıyor olacağı iletilmektedir.

Alanında uzman ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlardan konuşmacıların, özel sektör ve kamu kuruluşlarından temsilcilerin yer alacağı Etki Yatırımı Forumu/İzmir Etki Yatırımı ve Yer Odaklı Etki Yatırımı konularında farkındalığı artırmayı ve olası iş birliklerinin oluşturulmasında kolaylaştırıcı olmayı hedefliyor.

Katılımınızla ilgili olarak, 5 Haziran 2024 Çarşamba gününe kadar iletilen kayıt formunun doldurulması gerekmektedir.

03.06.2024