30.06.2024

Türk Dünyası Kırgızistan İş ve Yatırım Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); Başkanlığı, Birlikleri Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yürütülen Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği ve Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Türk Dünyası Kırgızistan İş ve Yatırım Forumu"nun 27 Haziran 2024 tarihinde Kırgızistan'ın Issık Göl Bölgesi'nde yer alan Çolpan Ata şehrinde gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Etkinlik kapsamında Kırgızistan, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Macaristan, Türkmenistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden üye kuruluş başkanlarının başkanlığında çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katılımı beklenmektedir.

Forum kapsamında ayrıca, belirtilen ülkelerden katılacak firmalarla ikili iş görüşmeleri yapılabilecektir.

Firmaların katılım teyidinin en geç  21 Haziran 2024 mesai bitimine kadar, iletilen katılım formu ve katılımcıların pasaport fotokopileriyle birlikte Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Sekretaryası'na (Adem Kula, Tel: 0533 741 92 79, 0212 924 39 73 E-posta: adem.kula@tobb.org.tr ; turkcci@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

27.05.2024