17.05.2024

Türkiye-Azerbaycan İş Forumu, 8 Mayıs 2024

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Türkiye-Azerbaycan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı münasebetiyle 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü öğleden sonra Birlikleri (TOBB) ve DEİK iş birliğinde Ankara'da Türkiye-Azerbaycan İş Forumu'nun düzenleneceği iletilmektedir.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Azerbaycan Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Ali Esedov'un teşrifleri ile Birlikleri Merkezi'nde (TOBB İkiz Kuleler) gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iş forumunda iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

İş forumu programı ve Azerbaycan tarafı katılımcı listesi bilahare iletilecektir.

Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-azerbaycan-is-forumu bağlantıda yer alan kayıt formunu 6 Mayıs 2024 mesai saati bitimine kadar doldurmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için;

- TOBB: