28.04.2024

IPARD III Dönemi Bilgilendirme Toplantısı

Sayın Üyemiz,

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığımızın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 2024 yılı içinde kaynağı Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan 2021-2027 IPARD Programı (IPARD III Dönemi) çerçevesinde 81 ilde proje başvuruları kabul edecektir.

IPARD Programı detaylarına ve başvuru koşullarına ilişkin üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Borsamız iş birliğinde; 4 Nisan Perşembe günü saat 14:00’da İzmir Ticaret Odası -2. Kat Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda toplantı organize edilmiştir.

Bu kapsamda; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Manisa İl Koordinatörlüğü yetkilileri tarafından programa ilişkin detaylı bilgi vereceği “IPARD III Dönemi Bilgilendirme Toplantısı'na katılımınızı dileriz.

Toplantıya kayıt için TIKLAYINIZ .

29.03.2024