28.04.2024

Sayın Üyemiz,

İklim değişikliği ile mücadele kapsamında İklim Değişikliği Başkanlığı koordinasyonunda Yeşil Dönüşüm ile Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması (SKDM) konularında bilgilendirme toplantıları, farkındalığın artırılması için farklı illerde düzenli olarak gerçekleştirilmektedir.

İlimizde ise 8 Mart'ta İzmir Ticaret Odası'nda, SKDM, Sera Gazı İzleme, Raporlama ve Doğrulama (İRD) Sistemi, Emisyon Ticaret Sistemi (ETS) ile Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizmasının ilişkisi, Karbon Ayak İzi Hesaplama Standartları, Sanayide Yeşil Dönüşüm hakkında bilgilendirme toplantısı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İklim Değişikliği Başkanlığı, Ticaret Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası iş birliğinde 08 Mart 2024 Cuma günü İzmir Ticaret Odası Ana Toplantı Salonu’nda saat 14:00’da (kayıt: 13:30) gerçekleştirilecek Yeşil Dönüşüm ve Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’na katılım göstermek isteyen üyelerimizin https://izto.org.tr/tr/ft/yesil-donusum-ve-sinirda-karbon-duzenleme-mekanizmasi-bilgilendirme-ve-istisare-toplantisi linkinde yer alan kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Ek: Toplantı Programı

* 07 Mart 2024 Perşembe günü, benzer içerikli bir Toplantı Torbalı Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

01.03.2024