28.04.2024

Bahreyn Krallığı'nın Birinci Helal Sanayi Forumu ve Sergisi "Bahreyn Helal Expo 2024"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Dışişleri Bakanlığı'nın yazısına atfen; Bahreyn Krallığı'nın Birinci Helal Sanayi Forumu ve Sergisi'nin (Bahreyn Helal Expo 2024), Bahreyn Krallığı Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, İslam Ticareti Geliştirme Merkezi ve İslam Birliği, Birleşmiş Milletler Endüstriyel Kalkınma Örgütü (UNIDO), Checlist Şirketi ve bazı resmi kurumlar tarafından, 6-7 Şubat 2024 tarihleri arasında Crown Plaza Manama'da düzenleneceği bildirilmektedir.

31.01.2024