29.04.2024

Türkiye - İran İş Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); daha önce yapılması planlanan ancak ertelenen Türkiye-İran İş Forumu'nun, TOBB ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu iş birliğinde 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Ankara'da düzenleneceği iletilmektedir.

İş Forumu'na katılım sağlamak için https://anket.tobb.org.tr/#/anket/iran linkinde yer alan formun 22 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 18:00'a kadar eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekmektedir.

İş Forumu'na ilişkin güncel bilgiler ve program katılım formunda belirtilen e-posta adreslerine iletilecek olup formda doğru bilgiler ile geçerli ve aktif bir e-posta adresi verilmesinin önemli olacağı ifade edilmektedir.

18.01.2024