10.05.2024

TOBB Sürdürülebilir KOBİ’ler Programı: Doğrusunu Yapan KOBİ'ler Webinar Serisi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); Birlikleri organizasyonunda, KOBİ'lere yönelik olarak her hafta Salı günleri internet üzerinden “TOBB Sürdürülebilir KOBİ Programı: Doğrusunu Yapan KOBİ'ler Webinar Serisi”nin 5 Aralık 2023 tarihinden itibaren gerçekleştirileceği iletilmektedir.

TOBB ile FCO Akademi iş birliğinde gerçekleştirilecek Webinar Serisi'nde her hafta farklı bir konu başlığında birbirinden değerli eğitmenler eşliğinde İletişim, Finans, İK Yönetimi, Pazarlama-Satış ve Organizasyon konularına yer verilecek olup, Webinar sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Webinar Serisi TOBB Akademi (http://akademi.tobb.org.tr) üzerinden ücretsiz sunulacaktır.

İletişim Bilgileri:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 0312 218 24 00