10.05.2024

Sigorta Sektörü İş Birliği Fuarı ve Kongresi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); ülkemiz ticaret ve sanayisinin sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi, tarım ve hayvancılıkta sürekliliğin sağlanabilmesini teminen sigortacılık sektörünün de gelişmesinin büyük önem arz etmekte olduğu ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve toplumda sigorta bilincinin artışına yönelik olarak 13-15 Kasım 2023 tarihlerinde Antalya'da TOBB'un da destekleri ile Sigorta Sektörü İş Birliği Fuarı ve Kongresi düzenleneceği bildirilmektedir.

18.10.2023