10.05.2024

TOBB Karbon Platformu Açılış Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), işletmelere karbon ayak izi hesaplama konusunda rehberlik etmek ve işletmelerin karbon ayak izlerini hesaplamalarını sağlamak üzere TOBB Karbon Platformu Projesi'nin gerçekleştirildiği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda platformun tanıtım Webinarı 2 Ağustos 2023 Çarşamba günü 10:00'da internet üzerinden gerçekleştirilecektir.

Katılım için TIKLAYINIZ .

Program;

- 10:00 – 10:15 Açılış Konuşmaları

- 10:15 – 11:15 Karbon Ayak İzinde Fırsatlar, Riskler ve Finansman Olanakları Paneli

- 11:15 – 11:30 TOBB İklim Çalışmaları Sunumu

- 11:30 – 12:00 TOBB Karbon Platformu Sunumu ve Soru-Cevap

QNB Finansbank ve İş Bankası Genel Müdür Yardımcılarının da katılım sağlayacağı toplantıda Birliklerinin iklim çalışmaları anlatılacak ve yine Birliklerinin hazırladığı TOBB Karbon Platformu tanıtılacak olup, toplantı sonunda katılımcıların soruları cevaplanacaktır.

01.08.2023