10.05.2024

İzQ Bridge Serisi

İzQ Bridge genişletilmiş ihtiyaç alanları ile yatırımcıları iz bırakan çalışmalara sahip girişimcilerle buluşmaya çağırıyor.

İzQ Bridge ile ihtiyaç alanını belirle, girişimcilerin akıl dolu projeleriyle tanışmaya başla!

“İzQ BRIDGE” büyük firmalar veya kurumlar tarafından tanımlanan ihtiyaç alanı, problem veya fırsat alanları üzerinden çıkılan çağrıya, girişimcilerin uygun çözüm önerilerini sundukları bir programdır.

Belirlenen kriterler doğrultusunda yapılacak ön değerlendirme sonucu uygun görülen girişimciler pitching sunumuna davet edilmektedirler.

İhtiyaç alanını tanımlayan şirket yetkililerinden oluşan jüri önünde yapılan sunumlar sonrası çözüm önerisi en çok beğenilen girişimciler ile şirket, ilerleyen süreçte birlikte iş birliği yapma hususunda iletişimde kalmaktadırlar.

Bilgi ve sorularınız için izq@izq.com.tr e-posta adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

İzmir Tİcaret Borsası

06.07.2023