10.05.2024

Ürün Satış Bildirimi

S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nden alınan yazıda; Birlikleri depolarında mevcut 20.000 kg (20 ton) 2023 yılı mahsulü natürel tiftik için, açık artırma usulü ile satışa sunulacağı bilgisi ve satışın (20 ton) tamamı için tek seansta gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Açık artırma 04 Temmuz 2023 tarihinde Salı günü saat 11:00'da Macun Mahallesi 171. Sokak No:4 Yenimahalle/Ankara adresindeki Ankara Ticaret Borsası'nda yapılacaktır.

Satış gerçekleşmediği takdirde 18 Temmuz 2023, 01 Ağustos 2023 ve 15 Ağustos 2023 tarihinde aynı saat ve aynı adreste tekrarlanacaktır.

Tekrarlama günleri için ayrıca mektup gönderilmeyecek olup, değişiklikler Tiftikbirlik web sayfasından duyurulacaktır.

İhaleye iştirak edebilmek için işt irakçilerin teminatına ilişkin belgeyi bir gün önceden veya aynı gün ihale başlamadan önce Tiftik Birlik Genel Müdürlüğü Malı ve İdarı İşler Müdürlüğü'ne tevdi ve teslim etmiş olmaları gerekmektedir. Satış şartnamesi ve diğer konularda  daha  fazla  bilgi  almak  isteyen   müşteriler  Birlikleri Ticaret Müdürlüğü  ile irtibata geçebilirler.

İhaleye Katilmak İsteyen Müşterilerin Sunacaklari Bilgi ve Belgeler;

• 15.000,00 TL. tutarlı şartnameye uygun teminat belgesi,
  • Şirketin imza sirkülerini,
  • Oda tasdik şerhini taşıyan oda sicil kaydını ve sicil tasdiknamesini,
  • Vekile verilen vekaletnameyi, vekilin imza sirkülerini,
  • Vekil hüviyet kaydını asıl veya noter tasdikli olarak,

Bir dosya halinde önceden Tiftikbirlik Mali ve İdari İşler Müdürlüğü'ne teslim edilmesi gerekmektedir.

İzmir Tİcaret Borsası

15.06.2023