29.03.2024

Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'nün yazısına atfen; Birlikleri ile Milli Eğitim Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Yardım Fonu (UNICEF) Türkiye Temsilciliği arasında imzalanan Mesleki Beceri Seferberliği Protokolü kapsamında Mesleğim Hayatım Portalına şirketlerin dahil edilerek öğrencilerin İşletmede Mesleki Eğitim ve İstihdam olanaklarının desteklenmesi amacıyla geliştirilen Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı hayata geçirildiği duyurulmaktadır.

Portala giriş ve kayıt için TIKLAYINIZ .

29.05.2023