26.04.2024

Ürün Satışı - S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği

S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin yazısına atfen; Birlik depolarında mevcut 20.000 kg( 20 ton) 2023 yılı mahsulü natürel tiftik, açık artırma usulü ile satışa sunulacağı bildirilmektedir.

Satış (20 tonun) tamamı için tek seansta gerçekleştirilecektir. Açık artırma 06 Haziran 2023 tarihinde saat 11:00'da Macun Mahallesi 171. Sokak No:4 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Ankara Ticaret Borsası'nda yapılacaktır.

İhaleye katılmak için gerekli evraklar;

15.000 TL tutarlı teminat belgesi,

Şirketin imza sirküleri,

Oda tasdik şerhini taşıyan oda sicil kaydını ve sicil tasdiknamesi,

Vekile verilen vekaletnameyi, vekilin imza sirkülerini, vekil hüviyet kaydını asıl veya noter tasdikli olarak bir dosya halinde önceden Tiftikbirlik Mali ve İdari İşler Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekmektedir.

İzmir Tİcaret Borsası

26.05.2023