24.04.2024

Ziraat Bankası Business Kart Başvurusu / "El Verin Ev Yapalım" Kampanyası

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); bilindiği üzere, Birliklerince deprem bölgesinde kalıcı konutlar yapılması amacı ile "El Verin Ev Yapalım" kampanyasının başlatıldığı ifade edilmektedir. Kampanyaya kredi kartı ile sanal pos aracılığıyla katılım sağlanabileceği iletilmektedir.

Ziraat Bankası Sanal Pos ile tahsilat konusunda sadece bu kampanyada kullanılmak üzere 18 ay taksit imkanı sunan Ziraat Bankası Business kartı devreye alacaktır. Kampanyaya destek olmak ve Ziraat Bankası Business kartın 18 ay taksit imkanından faydalanmak isteyen üyeler için Ziraat Bankası Business kart çıkartılması konusunda kolaylık sağlanacağı bildirilmektedir.

Bu kart ile yapılacak yardımların tamamı depremzedeler için yapılacak konut yapımı için kullanılacağı, faiz ve komisyon uygulanmayacağı vurgulanmaktadır.

Bu kartı almak isteyen üyelerin, kişi bilgilerini iletilen link aracılığı ile doldurmaları gerekmektedir.

24.05.2023