26.04.2024

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Birlikleri ve Alman Ticaret ve Sanayi Odaları (DIHK) organizasyonunda, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde "Türk-Alman Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü" konferansı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Konferansın, 13 Temmuz 2023 Perşembe günü, 10:00-14:00 saatleri arasında Berlin'de, Alman Ekonomi Evinde (Adres: Breite Strafse 29,10178 Berlin) düzenleneceği ifade edilmektedir.

Bahse konu konferansın amacının, Türkiye'de depremden etkilenen bölgelerdeki iş dünyası ile Avrupa özel sektörünü bir araya getirerek, iş hayatının yeniden canlandırılması ve istihdam fırsatlarının oluşturulması için potansiyel ortak iş fırsatlarının tartışılması olduğu belirtilmektedir.

Konferans programı, kayıt dahil lojistik ayrıntıların bilahare iletileceği vurgulanmaktadır.

22.05.2023