18.07.2024

Şirketler İçin Karbon Ticareti ve Sürdürülebilirlik Eğitimi

Sayın Üyemiz;

Borsamız ve BORSAV (İzmir Ticaret Borsası Eğitim, Kültür ve Sosyal Entegrasyon Vakfı) işbirliğinde 26 Nisan 2023 Çarşamba günü  saat 14:00 ‘de İzQ Girişimcilik Merkezi 7. Kat Büyük Salonda “Şirketler İçin Karbon Ticareti ve Sürdürülebilirlik” eğitimi gerçekleşecektir.

Bu eğitimde;

• Karbon ticareti nedir ve bu süreç nasıl işler?
  • Nasıl bir karbon stratejisi izlenmeli?
  • Karbon salımlarının dengelenmesi şirketinize ne gibi faydalar sağlar?
  • Şirketiniz Avrupa Birliği’nin “Sınırda Karbon Vergisi Uygulaması”na hazır mı?
  • Sürdürülebilirlik konusunda neler yapabilirsiniz?
  • Son dönemde sık duyduğumuz yeşil tahvil nedir?
  • Sürdürülebilirlik ve karbon salımı hususunda ülkemizdeki örnek şirket uygulamaları nelerdir?

Konuları anlatılacaktır.

Ücretsiz gerçekleşecek eğimimize katılım için kayıt zorunludur.

Kayıt için lütfen TIKLAYINIZ.

Veya www.itb.org.tr adresinden sağ sütundaki eğitimler bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Adres: