28.03.2024

Asia Fruit Logistica Fuarı 2023

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden alınan yazıda (AKİB); 6 - 8 Eylül 2023 tarihleri arasında Hong Kong’da düzenlenecek olan “ASIA FRUIT LOGISTICA Uluslararası Meyve, Sebze Ticaret Fuarı”'nın Türkiye milli katılımının, 8. kez Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Fuara Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 05.05.2023 tarihine kadar online başvuru formunu  doldurmaları gerekmektedir.

Katılım Bedeli: Tahmini 1.292$ /m2 (nakliyesiz). Fuarda nakliye hizmeti verilmemektedir.

Yaş meyve sebze, kuru meyveler, organik ürünler, dondurulmuş meyve-sebze, kabuklu meyveler, baharatlar, taze kesilmiş-hazır taze ürünler, çiçekler, tohum ve fidanlar, bitkiler, paketleme etiketleme makineleri, paketleme malzemeleri, kalite kontrol sistemleri, soğutma-ürün izleme sistemleri, meyve sebze işleme-yıkama sistemleri sergilenecek fuar 70 ülkeden 10.000 profesyonel ziyaretçi tarafından ziyaret edilmiştir.

Katılım bedeline;

Yer kirası,

Özel stant konstrüksiyonu,

Stant genel ve günlük temizlik hizmeti,

Kataloğa giriş bedeli,

Elektrik ve internet bağlantısı,

Genel Sekreterliklerince (AKİB) hazırlanan firma broşüründe yer alma

Fuarın milli katılımının, “5973 Sayılı Karar” çerçevesinde Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 452.000 Türk Lirası’na kadar destekleneceği iletilmektedir.

17.04.2023