25.04.2024

Uluslararası 7. Türk - Arap Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı

Turabexpo Fuarcılık'dan alınan yazıda; Uluslararası 7. Türk - Arap Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı'nın, 14 - 15 Haziran 2023 tarihlerinde Pullman Otel Convention Center İstanbul'da gerçekleşeceği iletilmektedir.

Organizasyona katılan firmalara; Sanal Fuarda 12 ay ücretsiz yer verilerek, Arap ülkelerindeki firmalarla bağlantı kurmaları kolaylaştırılacaktır.

Böylece firmalar sadece 3 gün ile sınırlı kalmayıp 12 ay boyunca Arap Ülkelerindeki portföyden yararlanabileceklerdir.

Arap Ülkelerinde belirtilen sektörle ilgili 10.000 üzerinde Arap firmasıyla temas kurulmakta, bunlardan 1.500 üzeri Firmanın organizasyona katılımı sağlanmaktadır.

Organizasyon KOSGEB desteklidir.

Alım heyeti ve yatırımcı getirilecek başlıca ülkeler;

Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Cibuti, Fas, Filistin, Irak, Katar, Komor Adaları, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Moritanya, Somali, Suudi Arabistan, Sudan, Suriye, Tunus, Umman, Ürdün, Yemen ve Türk Cumhuriyetlerdir.

Toplamda Arap Ülkelerinden 1.500 Üzerinde Firmanın getirilmesi organize edilmektedir.

Toplamda Türk Cumhuriyetlerinden 200 Üzerinde Firmanın getirilmesi organize edilmektedir.

Türk-Arap Ülkeleri İş birliği Derneği desteği ile gerçekleştirilmektedir.

Alım Heyeti getirilen ülkelerdeki danışmanlar, yaptığınız ticari bağlantıların takibini yapılabilecek, yeni bağlantılar kurmanıza aracılık edilebilecektir.

Organizasyon sonrası da danışmanlar aracılığıyla firmanızın yurtdışında gelişiminde faydalı olacakları ifade edilmektedir.

Gelecek olan firmalar,Türkiye’den alım yapmayı , Türkiye’de yatırım yapmayı, ortaklıklar kurmayı planlayan firmalardır. Katılımınız ile birlikte yurtdışından alıcı heyetlere firmanız hakkında bilgiler verilmektedir.

Sanal Fuar ve organizasyonlarda yer alan katılımcılara www.connectanatolia.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Tüm organizasyonlarla ilgili bilgilere ve görsellere de www.turabexpo.com adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

11.04.2023