19.04.2024

''Tarımda Dijital Dönüşüm'' Etkinliği

Son yıllarda üretimden pazarlamaya tarım sektörünün tüm değer zincirinde dijital uygulamaların kullanımı ve önemi artmıştır. Bu uygulamalar tarımda ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına imkân sağladığı gibi, etkin kaynak kullanımı ile tarımsal üretimin sürdürülebilirliğine de katkı sağlamaktadır.

Sektörde yaşanan dijital gelişmeleri, İzmir Tarım Teknoloji Merkezi’nin güncel durumunu, Yeşil Mutabakat’ın yaş sebze, meyve ve gıda ihracatına etkilerini, tarımda dijital dönüşüm ve Yeşil Mutabakat’ın kesişimini ve örnek dijital dönüşüm programını paylaşmak amacıyla 12 Nisan 2023 Çarşamba günü İzmir Ticaret Borsası ve Ege İhracatçı Birlikleri iş birliğinde “Tarımda Dijital Dönüşüm” etkinliği düzenlenecektir.

Etkinliğe katılım sağlamak için aşağıdaki linkten kayıt yaptırabilirsiniz.

Tarımda Dijital Dönüşüm

Tarih: 12.04.2023

Yer: Ege İhracatçı Birlikleri 7. Kat Seminer Salonu

Program