19.04.2024

World Food Moscow 2023 Milli Katılım Duyurusu

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden alınan yazıda; 19 - 22 Eylül 2023 tarihleri arasında Moskova/Rusya Federasyonu’nda düzenlenecek olan “World Food Moscow 2023” Fuarı'nın “yaş meyve sebze sektörüne” yönelik Türkiye milli katılımı 11. kez Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Türkiye'nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 17.04.2023 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerekmekte olduğu belirtilmektedir.

Katılım bedeli; tahmini 970 €/m2 (nakliyesiz)

Katılım bedeline;

Yer kirası,

Özel stant konstrüksiyonu,

Stand genel ve günlük temizlik hizmeti,

Kataloğa giriş bedeli,

Elektirik ve internet bağlantısı,

Genel Sekreterliklerince hazırlanan firma broşüründe yer alma,

Yaş meyve sebze ürünlerinin yer aldığı Hall’de milli katılım sağlanacak olan fuara 2022 yılında 25 ülkeden 637 firma katılmış ve fuar 80 ülkeden 18.547 ziyaretçi tarafından ziyaret edilmiştir.

Fuarın milli katılımının, “5973 Sayılı Karar” çerçevesinde Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 452.000 Türk Lirası’na kadar desteklenecektir.

30.03.2023