28.03.2024

Singapur Ülke Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); Birlikleri liderliğinde, Adana Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde yürütülen "Güneydoğu Asya Birliği Üye Ülkeleri (ASEAN) ile Türkiye Arasında İş Diyaloğu Platformu Kurulması Projesi", Türkiye ile ASEAN üye devletleri arasında ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda diyalog ve bütünleşme yaratacak sürdürülebilir araçların yaratılmasının amaçlamakta olduğu ifade edilmektedir.

Söz konusu proje kapsamında, 30 Mart 2023 Perşembe günü saat 10:00-11:30 arasında, Singapur Ticaret Müşaviri Mihriban Esin Arslan, Türkiye Yatırım Ofisi Ülke Danışmanı Emre Büyükkılınç ve Enterprise Singapur Kıdemli İş Geliştirme Müdürü Güvenç Güres'in katılımlarıyla "Singapur Ülke Toplantısı" düzenlenecektir.

Toplantıya katılım için TIKLAYINIZ .

İzmir Ticaret Borsası

28.03.2023