25.04.2024

Tedarikçim Deprem Bölgesinden Projesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), deprem bölgesinde sanayi, ticaret ve istihdamın yeniden canlandırılması, deprem bölgesinde faaliyet gösteren şirketlerin daha hızlı toparlanması amacıyla Birlikleri tarafından "Tedarikçim Deprem Bölgesinden" projesinin başlatıldığı bildirilmektedir.

Daha önceki resmi yazıları ile duyurulan proje kapsamında, özellikle büyük ölçekli şirketlerin hammadde ve yarı mamul alımlarını deprem bölgesindeki firmalardan tedarik etmesi amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda sahadan gelen talepler doğrultusunda deprem bölgesindeki satıcıları alıcılar ile bir araya getirecek çevrimiçi bir platform oluşturulmuştur. Söz konusu platformda, kayıt ve listeleme süreçleri başta olmak üzere tüm işlemler ücretsiz olarak sunulmaktadır;

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

Bu platform aracılığıyla;

• Deprem bölgesindeki satıcılar, platform üzerinden ürünlerini sergileyebilmekte, sisteme kayıtlı olan şirketlerle iletişime geçebilmektedir.
  • Deprem bölgesinden alım yapmak isteyen alıcılar da, doğrudan deprem bölgesindeki (il bazında) tedarikçilere ulaşabilmekte ve deprem bölgesinden tedarik etmeyi ön gördüğü ürüne yönelik talep oluşturabilmektedir.

İzmir Ticaret Borsası

21.03.2023