28.03.2024

“İZMİR YARDIMA KOŞUYOR” Kapsamında Konut Yapımı Hk.

Sayın Üyemiz,

Deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri başta olmak üzere 36 kurumun koordinasyonu ve T.C. İzmir Valiliği izniyle başlattığımız “İzmir Yardıma Koşuyor” kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor.

Yaraların sarılmasına kalıcı destek verilmesi için İzmir Depremi’nde olduğu gibi yine sizlerin güçlü desteği ile Kahramanmaraş Merkezli Deprem Bölgesi’nde konut yapımı için hazırlıklarımıza başladık.

Konut yapımı için nakdi bağış yapmak isteyen üyelerimiz, aşağıda belirtilen banka ve hesap numaralarını kullanabilirler:

Ayrıca bağışlarını kredi kartları ile yapmak isteyen üyelerimiz aşağıdaki link adresine tıklayabilirler.

Kredi Kartı ile Bağış : https://izmiryardimakosuyor.izto.org.tr/odeme/izmir_yardima_kosuyor.aspx

Bu şekilde felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, “İzmir Yardıma Koşuyor” kampanyamız kapsamında Kahramanmaraş Merkezli Deprem Bölgesi’nde konut yardımı için desteklerinizi diliyoruz.

İzmir Ticaret Borsası

20.02.2023