29.03.2024

Nijerya / 2023 Yılında Düzenlenecek Fuarlar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); Dışişleri Bakanlığı'nın yazısına atfen, Nijerya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nin iletilen Notası'nda; 2023 yılında Nijerya'da düzenlenmesi öngörülen fuarlar bildirilmektedir.

26 - 28 Ocak 2023 tarihlerinde "Katı Mineraller Aracılığıyla Sürdürülebilir ve Kapsayıcı Ekonomik Büyüme ve
Kalkınmanın Elde Edilmesinde Organize Özel Sektörün Rolü" temasıyla 1. Katı Mineral Kaynakları Ticaret Fuarı/Semineri düzenlenmesinin planlandığı;

24 Mart - 3 Nisan 2023 tarihlerinde "Küresel Ekonomik Gelişme için Nijeryalı İnsan Sermayesi Kaynaklarından Yararlanmak" teması altında ürünlerin, hizmetlerin ve teknolojilerin tanıtılacağı, 34. Enugu
Uluslararası Ticaret Fuarı'nın gerçekleştirileceği;

29 - 31 Ağustos 2023 tarihlerinde yiyecek ve içecekler de dâhil olmak üzere kişisel bakım, tıp ve eczacılık, turizm ve otelcilik benzeri diğer alanlarda Helal ile ilgili çeşitli ürün ve hizmetlere ilişkin bir platform sağlayacak olan, 2. Uluslararası Helal Expo Nijerya 2023'ün düzenleneceği ifade edilmektedir.

İlgili Yazı için TIKLAYINIZ .

05.01.2023