18.04.2024

İşletme Değerlendirme Raporu (İDR)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), KOSGEB tarafından Birliklerine iletilen yazıya atfen; 31.10.2022 tarih ve 41399 sayılı İşletme Değerlendirme Raporu (İDR) konulu evrak iletilmektedir.

Söz konusu yazıda KOSGEB'in kurum ve kuruluşlar ile yapmış olduğu veri paylaşım protokolleri kapsamında almış olduğu idari kayıtları kullanarak dijital ortamda oluşturduğu "İşletme Değerlendirme Raporu (İDR)"nin 2017-2021 yıllarına ilişkin yeni versiyonu Türkçe ve İngilizce olarak e-Devlet üzerinden işletmelerin erişimine açıldığı bilgisi ve ayrıntıları bildirilmektedir.

Detaylı bilgi içi TIKLAYINIZ .

14.11.2022