28.03.2024

Bangladeş İş Birliği Talebi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Dakka Ticaret Müşavirliği'nin yazısına atfen; Bangladeş'de faaliyet gösteren Haq's Bay Automobiles Ltd. firmasının silo projelerinde Türk firmalarla iş ortaklıkları kurma talebi olduğu belirtilerek, anılan firma profili iletilmektedir.

Diğer yandan, yakın gelecekte "Directorate General of Food, Bangladesh" isimli kamu kurumu tarafından düzenlenmesi beklenen silo projesi ihalesine ilişkin master planı da sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

14.11.2022