29.03.2024

Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı

Ege İhracatçı Birlikleri'nden alınan yazıda (EİB); Birlikleri organizasyonunda; sözkonusu Model ve ilgili mevzuatla ilgili bilgi vermek üzere Ticaret Bakanlığı'nın üst düzey bürokratlarının sunumlarıyla 3 Kasım 2022 Perşembe günü 09:30 – 15:30 saatleri arasında İzmir Ticaret Odası Hizmet Binasında “Tanıtım ve Bilgilendirme Programı” gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Söz konusu program kapsamında; 18 Ağustos 2022 ve 25 Ağustos 2022 tarihli Resmî Gazetelerde yayımlanan 5973 ve 5986 Sayılı İhracat ve E-İhracat Destekleri hakkında Cumhurbaşkanı Kararlarıyla Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli'nin yürürlüğe girmiş olduğu ifade edilmektedir.

Programa katılım ücretsizdir.

Program ve kayıt için TIKLAYINIZ .

İzmir Ticaret Borsası

31.10.2022