28.03.2024

Türkiye - Moğolistan İş Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Moğolistan Meclis Başkanı, Tarım ve Turizm Bakanları ile Moğolistan Ulusal Ticaret ve Sanayi Odası (MNCCI) Başkanı başkanlığındaki iş insanları heyetinin Türkiye Ziyareti kapsamında, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Birlikleri ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler Ankara'da "Türkiye - Moğolistan İş Forumu" organizasyonunun gerçekleşeceği iletilmektedir.

Saat 13:00'dabaşlayacak İş Forumu'nda, Moğolistan'daki iş fırsatları hakkında sunumlar yapılması planlanmakta olup, Forum sonrası Moğol firmalar ile iş görüşmeleri fırsatı sunulacaktır.

Gündem ve heyet listesi bilahare paylaşılacak olup, söz konusu İş Forumu'na katılmak isteyenlerin en geç 12 Ekim 2022 Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt için TIKLAYINIZ .

06.10.2022