25.04.2024

İzmir Tİcaret Borsası Organ Seçimleri

Sayın Üyemiz,

Borsamız organ seçimleri, 3 Ekim 2022 Pazartesi günü İZFAŞ Gaziemir Fuar Alanı “D” Holde yapılacak olup, oy verme işlemi saat 09:00 ile 17:00 arasında gerçekleştirilecektir.

Organ seçimlerinde tüzel kişi temsilcisi gerçek kişiler, temsil ettikleri tüzel kişinin tescilli ana sözleşmesi gereğince temsil ve bağlayıcı işlem yapma yetkisine sahip olduklarına dair Ticaret Sicil Müdürlüğü'nden doksan gün içerisinde aldıkları yetki belgesini veya sicil tasdiknamesini oy kullanma sırasında ibraz edeceklerdir.

Gerçek kişi şahıs işletmeleri ise başka belgeye ihtiyaç duymaksızın TC numaralı kimlik kartı ile oy kullanabileceklerdir. Oy kullanmak üzere Gaziemir Fuar Alanı'na gelmek isteyen üyelerimiz İzmir Ticaret Odası - Gazemir Fuar Alanı ve Üçkuyular Vapur İskelesi - Gaziemir Fuar Alanı güzergâhlarında 08:30 - 17:00 saatleri arasında her yarım saatte bir olmak üzere İzmir Ticaret Odası tarafından verilen transfer hizmetinden yararlanabileceklerdir.

Üyelerimiz seçim alanına, polis kontrol noktasında üst araması yapılarak alınacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

29.09.2022